Dashboard Platform

Functionaliteiten

Meditain Insights is een dashboard platform en biedt interactieve dashboards met het antwoord op vragen die op de werkvloer spelen. De dashboards geven de gebruikers een actueel inzicht in werkorder- en assetmanagement en visualiseren kritische processen en KPI’s.

Alle functionaliteiten van Meditain Insights op een rij:

 • Applicatie integraties: Meditain Insights integreert informatie en data vanuit meerdere cloudapplicaties in één omgeving! Zo kun je in één dashboard zowel de status van meldingen in IFS Ultimo als TOPdesk volgen en direct actie initiëren.
 • KPI monitoring: Houd de kritische prestatie-indicatoren (KPI’s) nauwlettend in de gaten. Het platform stelt je in staat om belangrijke meetwaarden te monitoren, waardoor je direct inzicht hebt in de voortgang en resultaten.
 • Real-time data: Verkrijg toegang tot gegevens in real-time. Het platform verwerkt voortdurend gegevens van de bronapplicaties, waardoor de gevisualiseerde data up-to-date is.
 • Autorisatiebeheer: Maak zelf autorisatiegroepen aan voor de dashboards, plaats medewerkers in één of meerdere groepen. Zo ben jij volledig in control wie welke dashboards kan bekijken!
 • Directe acties: Wij willen dat inzicht leidt tot actie, daarom kun je via een snelkoppeling in het dashboard direct naar de juiste plek in het bronsysteem om bij te sturen!
 • Kwaliteitscontrole: Identificeer potentiële risico’s en kwetsbaarheden binnen je werkprocessen en dataregistraties. Hierdoor kun je proactief maatregelen treffen om de klanttevredenheid, kwaliteit en veiligheid te waarborgen.
 • Schaalbare oplossing: Of je organisatie nu klein of groot is, ons platform kan eenvoudig worden opgeschaald om aan groeiende behoeften te voldoen.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een intuïtieve gebruikersinterface maakt het gemakkelijk voor gebruikers om snel en efficiënt de benodigde informatie te verkrijgen
 • Authenticatie via Azure AD: Met behulp van Azure Active Directory is de authenticatie van je medewerkers altijd actueel en behoort het gebruik van Multi Factor Authenticatie tot de mogelijkheden.
 • MS Azure Synapse: Het tot stand brengen van een verbinding tussen de brondatabase en het Meditain MS Azure Data Lake is een cruciale stap in het optimaliseren van je gegevensbeheer. Bij Meditain begrijpen we het belang van soepele datatransmissies en daarom bieden we expertise in het inregelen van deze integratie voor een gestroomlijnde gegevensstroom.
 • Dataveiligheid: Bij het ontsluiten van de bronapplicaties maken wij gebruik van Microsoft Azure Synapse. De dashboards worden ontwikkeld in Microsoft Power BI. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Microsoft-managed keys. Dit betekent dat de gegevens middels Azure SQL’s Transparant Data Encryption (TDE) worden versleuteld.

Wil je meer weten?

Neem dan snel contact op met Wietse Vernooij of bel direct naar: +31(0)30 20 90 970

Neem contact op met Wietse Vernooij