Over ons

Meditain Insights

Steeds vaker krijgt Meditain de vraag of wij een oplossing hebben om inzicht te geven in de voortgang van werkprocessen of de kwaliteit van data. Een team van zes ervaren Meditain consultants heeft expertise en passie gestoken in de ontwikkeling van Meditain Insights.

Onze consultants werken nauw samen en combineren werkervaring en kennis op het gebied van applicatieontwikkeling, dashboarding, informatiebehoeftes en gebruikerservaringen.

Meditain Insights is een product van Meditain. Meditain is sinds 2011 een toonaangevende specialist op het gebied van technologische vraagstukken in de gezondheidszorg. Wij zijn doorpakkers op het gebied van kwaliteit, bedrijfsvoering en informatie. Bij Meditain zijn we van mening dat het goed benutten van data cruciaal is voor een goede bedrijfsvoering. Met de diepgaande kennis van de uitdagingen waarmee de zorgsector dagelijks wordt geconfronteerd, gingen we op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplossing om de kloof tussen data en doel te overbruggen.

“Hoe zorg ik voor een continue en makkelijk overzicht van mijn benodigde vervanginvesteringen? ” Het inzichtelijk krijgen van specifieke data kost je gauw al een paar uur en voor je het weet is het overzicht weer achterhaald. Tijdens het aansturen van je team ook nog deze tijdrovende werkzaamheden uitvoeren? Dat moet en kan simpeler, toch?”

Dirk: “Achter de schermen blijven we hard werken aan de doorontwikkeling van Meditain Insights. Leven er vragen in jouw organisatie? Neem contact met me op om te kijken wat Meditain Insights voor jou en je collega’s kan betekenen!”

 

Over ons

Hendri Bikker

Judith Muijsers

Vera Groot

Max Joosen

Dirk Theunissen

Wietse Vernooij